, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το Λαϊκό Επιμορφωτικό Πανεπιστήμιο «μετακομίζει»…

Μετά την επιτυχία που γνώρισε στη Νεάπολη ο θεσμός του Λαϊκού Επιμορφωτικού Πανεπιστημίου (ΛΕΠ), όπου κάθε Δευτέρα η αίθουσα της Πολυδύναμου Κέντρου Νεολαίας κατακλυζόταν από πολίτες, οι εισηγήσεις μεταφέρονται από αύριο στη Δημοτική Ενότητα Συκεών.
Οι εισηγήσεις, που φέτος δίνουν ιδιαίτερη ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχολογία, καλύπτουν όλο το φάσμα των σύγχρονων αναζητήσεων, και μάλιστα από ειδικούς ψυχολόγους και κοινωνικούς επιστήμονες. Να σημειωθεί ότι ο θεσμός υλοποιείται στο δήμο Νεάπολης-Συκεών για 13η συνεχόμενη χρονιά, με τους πολίτες κάθε ηλικίας να το «αγκαλιάζουν» με ενδιαφέρον.
Οι διαλέξεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδ. Φωκά 31, 2310217376) θα δίνονται κάθε Τετάρτη, αρχής γενομένης από αύριο, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στις 6 το απόγευμα, με το πρόγραμμα να διαρκεί έως και τον Μάρτιο.
Σε ορισμένες εισηγήσεις, μετά την παρουσίαση του θέματος, θα ακολουθεί διαδραστική παράσταση από την ομάδα Ελληνικό Play Back Theatre, με στόχο την ανταλλαγή ιστοριών και εμπειριών σχετικά με το αντίστοιχο θέμα της κάθε εισήγησης. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εισηγήσεων έχει ως εξής:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.