, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Το βιβλίο, ο πρ. υπουργός και η… υποψηφιότητα για την Τ.Α.

Συγκεντρώσεις, προεκλογικού… τύπου, για τον πρ. υπουργό και νυν βουλευτή της ΝΔ στη Β΄Θεσσαλονίκης Θόδωρο Καράογλου με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ. Και στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, στο υπερσύχρονο αμφιθέατρο του Πανοράματος και του δημαρχείου ο κ Καράογλου κατόρθωσε και συγκέντρωσε δεκάδες πολίτες και… ψηφοφόρους στους οποίους και μίλησε για τη Δημοκρατία, το Σύνταγμα, τους νόμους και τις πολιτικές τον καιρό των μνημονίων. (Επάνω ο πρ. υπουργός με το ζεύγος Γεράνη)
Στο πάνελ μαζί του ήταν ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, το όνομα της οποίας ακούγεται για την Α΄Θεσσαλονίκης αλλά και για… δήμαρχος Θεσσαλονίκης! Να θυμίσουμε ότι ο κ Καράογλου σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εφημερίδα karfitsa και στην Μελίνα Καραπαναγιωτίδου δεν έκρυψε – για μία ακόμη φορά -την επιθυμία του να κλείσει την πολιτική του καριέρα στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην… περιφέρεια κ. Μακεδονίας. Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση που θα ζήλευαν πολλοί… πολιτευτές:
ΠανόραμαΙγνάτιος Σπυράκη Ιγνάτιος

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.