, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Τρίωρη σύσκεψη με μενού… τα εσωκομματικά!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Στολάκης
Έτοιμος να… λύσει τις όποιες διαφορές του με τους Παναγιώτη Αβραμόπουλο, Ανδρέα Κουράκη και Κωνσταντίνο Ζέρβα είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη σημερινή σύσκεψη που είχε ο κ. Μπουτάρης με τους στενούς του συνεργάτες και τους αντιδημάρχους του παρουσία της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώς Γούλα.
Οι «βαριές» κουβέντες που αντήλλαξαν χτες το βράδυ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και το επίσης πρώην «δεξί» του χέρι, Παναγιώτη Αβραμόπουλο και Ανδρέα Κουράκη, αντίστοιχα ήταν η αφορμή να συγκαλέσει ο δήμαρχος τη σημερινή σύσκεψη προκειμένου τα στελέχη της διοίκησης να αποφανθούν για το πώς θα πρέπει η «Πρωτοβουλία» να λειτουργήσει από εδώ και στο εξής.
Η συνάντηση κράτησε περίπου τρεις ώρες.
Αυτό που συμφωνήθηκε είναι να συγκληθεί άμεσα (πιθανότερα και εντός της επόμενης εβδομάδας) συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας στη διάρκεια της οποίας αναμένεται «να ειπωθούν όλα» όπως διαβεβαίωνε στέλεχος της διοίκησης Μπουτάρη στην Karfitsa.
«Η επόμενη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας αναμένεται να είναι και η τελευταία πράξη του δράματος. Θα ξεκαθαρίσουν πολλά» δήλωσε άλλος παράγοντας του δήμου Θεσσαλονίκης.
Εκτιμάται ότι στην εν λόγω συνεδρίαση θα τοποθετηθούν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι για το παρόν και κυρίως για το μέλλον της Πρωτοβουλίας…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.