, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φάμελλος: Δεν ζητήσαμε συγγνώμη από τους δανειστές

Διαφωνεί ο Σωκράτης Φάμελλος με όλους όσους λένε πως η επιστολή Τσακαλώτου ήταν μια επιστολή μετάνοιας καθώς όπως δηλώνει «δεν ζητήσαμε συγνώμη από τους δανειστές».
«Η επιστολή Τσακαλώτου δημοσιοποιήθηκε από την κυβέρνηση. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Δεν ζητήσαμε συγγνώμη από τους δανειστές. Κερδισμένοι είναι οι συνταξιούχοι και οι κάτοικοι των νησιών», δήλωσε στον focus fm 103,6 της Θεσσαλονίκης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.
«Εκτεθειμένη είναι η ΝΔ. Η αντιπολίτευση για να πάρει πίσω μια καρέκλα συμμαχεί με τους συντηρητικότερους κύκλους των δανειστών», υπογράμμισε ο κ. Φάμελλος. «Οι συνταξιούχοι ξέρουν ότι είδαν στις 22 Δεκεμβρίου αυτό που τους υποσχέθηκε η κυβέρνηση, το έκτακτο βοήθημα. Είτε το λέμε 13η σύνταξη, είτε όχι, εγώ ξέρω ότι καλά κάναμε και το δώσαμε. Χωρίς η χώρα να δώσει κάτι παραπάνω και χωρίς να μπει φρένο στα μέτρα για το χρέος, ωφελήθηκαν συνταξιούχοι και νησιά.
Η κυβέρνηση κατοχυρώνει με την επιστολή Τσακαλώτου ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα πηγαίνει στους αδύναμους ως κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης και στη φοροελάφρυνση των επαγγελματιών.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.