, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διαγωνισμός: Διεκδικήστε 10 εισιτήρια για το Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων

Διαγωνισμός μέχρι Μ. Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 23:59! Διεκδικήστε 10 δωρεάν εισιτήρια (αξίας 6€ το καθένα) για το Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων (με ξενάγηση μιας ώρας από παλαιοντολόγο του ΑΠΘ) και δωρεάν είσοδο στον παιδότοπο του πολυχώρου (αξίας 2€) για ένα παιδί ηλικίας 3-12 ετών!
Πώς; Κανετε LIKE και Share το PINNED post που θα βρείτε στο Οfficial Facebook Page karfitsa.gr. Τη Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2017 θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας karfitsa.gr -μετά από κλήρωση- τα ονόματα των νικητών.

Αναλυτικά:

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσα από τη σελίδα Facebook Karfitsa.gr. Για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να κάνετε LIKE και SHARE το post του διαγωνισμού μέχρι και Μ. Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017 23:59. Τη Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου 2017 θα συλλέξουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων και με τη μέθοδο “List Randomizer” της ιστοσελίδας “RANDOM.ORG” θα λάβουμε τα 10 πρώτα ονόματα ως νικητές του διαγωνισμού.
Ο κάθε νικητής θα παραλάβει 1 δωρεάν εισιτήριο για το Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων. Το κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί στην είσοδο ενός παιδιού ηλικίας 3-12 ετών στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων (αξίας 6€) με ξενάγηση διάρκειας 1 ώρας Εμπεριέχεται δωρεάν είσοδος στον παιδότοπο του πολυχώρου (αξίας 2€). Το κάθε εισιτήριο μπορεί να εξαργυρωθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους (2017).
Για το ωράριο λειτουργίας και πληροφορίες μπείτε στο www.parkodeinosauron.gr. Η ξενάγηση διαρκεί 1 ώρα και γίνεται από παλαιοντολόγο του Α.Π.Θ. Το δωρεάν εισιτήριο δεν ισχύει για σχολικές επισκέψεις.
ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ (Οι πρώτοι 10 της κλήρωσης είναι οι νικητές του διαγωνισμού):

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.