, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

To πιο τρελό πάρτι θα γίνει στη Θεσσαλονίκη! Οδηγός διασκέδασης

%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες
Το Σάββατο 18 Μαρτίου θα ετοιμάζουν μια μοναδική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη και στο Μύλος Club, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες. Ώρα προσέλευσης στις 21:30 και ώρα έναρξης στις 22:30. Σημεία Προπώλησης: Έντεχνον, Ηλιοτρόπιο, Σάρωθρον – Καφέ Διώροφο (Καλαμαριά), Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου) Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μόνο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου. Σε περίπτωση που θέλετε να εξασφαλίσετε θέση καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310.510081
guilty
Guilty
Οι Guilty ζωντανά στο Blue Barrel, στις 18 Μαρτίου, με δωρεάν είσοδο. Τηλ. 2314009130
Για την ιστορία… «από το 2008 προσφέρουμε βιολογικό, αγνό, καθαρό, παραδοσιακό Hard Rock και Heavy Metal, χωρίς επιβλαβείς προσμίξεις κ πρόσθετα, όπως το έφτιαξαν οι παππούδες μας», αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκρότημα. Οι Guilty είναι οι : Αρετή Βαλαβανοπούλου, Φωνητικά, Χρήστος Κιάτας, τύμπανα & φωνητικά, Βασίλης Παυλίδης, ηλ. κιθάρα, Χρήστος Αυγερινός, ηλ. Μπάσο Τάσος Ιακωβίδης, ηλ. Κιθάρα.
%ce%b2%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%83%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%85
Φωτεινή Βελεσιώτου
Η Φωτεινή Βελεσιώτου επιστρέφει στο Άβατο live-stage(Αγν. Στρατιώτη 44, Πολίχνη) για δυο εμφανίσεις, την Τρίτη 21 & την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, στις 22:30. Τηλ Κρατήσεων : 2310 666869.
Σε κάθε συναυλία της τραγουδάει όλα αυτά που χρόνια τώρα την έχουν μαγέψει, σε ένα αληθινό ταξίδι στους δρόμους των τραγουδιών που όλοι αγαπάμε, έξω από τα δεσμευτικά όρια ενός κλασικού μουσικού προγράμματος. Η προσωπική της δισκογραφία συνδυάζεται με γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του.
Μαζί της ο νέος ερμηνευτής Σωτήρης Μπαλλάς . Με την δικιά του «ταυτότητα» και χροιά, εκφράζει τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική. Επίσης σταθεροί συνταξιδιώτες στο μπουζούκι και στον τζουρά ο Γιώργος Καραμφίλλης, στο ακορντεόν και στο πιάνο ο Νίκος Παπαναστασίου.
%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7
XatziFrageta
Οι XatziFrageta ζωντανά στην Θεσσαλονίκη με full band σύνθεση το Σάββατο 18 Μαρτίου στο Principal Club Theater, στις 21:30. Τιμές εισιτηρίων 8 ευρώ (περιορισμένα) και 10 ευρώ. Σημεία προπώλησης: THE BOX GALLERY , ROVER BAR , TICKETHOUSE και στα σημεία Viva (Public, Ianos, Media Markt κ.α.) και ηλεκτρονικά από το www.viva.gr/tickets/music/principal-theatre-club/xatzifragketa-the-band-/. Πληροφορίες στο: 2310 510081
Η Xatzifrageta The Band πλαισιώνεται από τους: Πάνος Φραγκιαδάκης, Βαγγέλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Χριστοδούλου (Ντραμς), Βασίλης Τσιγκρής (Μπάσο)
%ce%bb%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85
 Μαρία Λατσίνου
Την Κυριακή 19 Μαρτίου, στις 21:30, η Μαρία Λατσίνου και το συγκρότημα της θα πραγματοποιήσουν μια εμφάνιση στο Bar Υπόγειο. Το εισιτήριο κοστίζει 6 ευρώ. Τηλέφωνο: 6989481680
Το σχήμα εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας ένα νέο κύκλο συναυλιών με τον τίτλο “Μια Ανάσα Μετά” στον οποίο θα παρουσιάζονται εκτός των άλλων τα τραγούδια του ομότιτλου live άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες, καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό.
Μαρία Λατσίνου (φωνή), Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν), Γιώργος Λιάπης (μπάσο), Στέφανος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης (τύμπανα).
solmeister
Yoda και Solmeister
Το Σάββατο 18 Μαρτίου οι Yoda και Solmeister, παρουσιάζουν τον νέο δίσκο του Solmeister που τιτλοφορείται “Cool Kids Never Die”, και μας εξιστορούν μουσικά την πορεία ως το ανολοκλήρωτο ακόμα “Κυνήγι της Μούσας” του Yoda Priest, στην Μαύρη Τρύπα, στις 20:00. Τιμή εισόδου 5 ευρώ.
Μαζί τους θα βρίσκονται οι Τελευταία Στιγμή, ενώ τη συναυλία θα ανοίξει ο Σαλονικιός local hero Geo RVSD. Θα εμφανιστούν διάφοροι καλεσμένοι έκπληξη και στα decks εδρεύει ο DJ CGS.
%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b1
Νατάσσα Θεοδωρίδου
Από τις 17 Μαρτίου η Νατάσσα Θεοδωρίδου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για επτά μόνο εμφανίσεις. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η τραγουδίστρια θα εμφανίζεται στο Fix Live μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Τηλ: 2310514555 – 2310514511
Μετά την Αθήνα και το Φωταέριο η Νατάσα Θεοδωρίδου ανηφορίζει στη γενέτειρά της Θεσσαλονίκη για να τραγουδήσει τις μεγάλες της επιτυχίες , στήνοντας το δικό της σκηνικό με την υπέροχη βαθειά φωνή της.
keys
The French Keys Band
Η 7μελής The French Keys Band κάθε Σάββατο δίνει ραντεβού για ένα τρίωρο live πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες ξένες και ελληνικές χορευτικές επιτυχίες. Ώρα προσέλευσης: 22:00. Αξία θεάματος 7 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων:2310 402048
wars
Splash Wars – Music Neon Party
Το πιο πολύχρωμο και τρελό πάρτι είναι γεγονός! Το Splash Wars – Music Neon Party θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο WE, το Σάββατο 18 Μαρτίου , στις 22:00. Τιμές εισιτηρίων : Προπώληση 6€ (μέχρι εξαντλήσεως) και 8€ , ενώ στο ταμείο 8€. Σημεία προπώλησης: Public, Seven Spots, Ιανός, Media Markt και WE.
Το πάρτι περιλαμβάνει ατελείωτο neon χρώμα παντού κάτω από το φως πολύ δυνατών black lights, οι πιο δυνατές μουσικές του σήμερα, οι πιο χαρούμενες φάτσες της πόλης όπως κάθε φορά και πολλές εκπλήξεις στο πιο πολύχρωμο και τρελό event που συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.