ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το καλλιτεχνικό φωτογραφικό πρότζεκτ ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ επιστρέφει με τη νέα του εκδοχή “NAKED LUNCH…2?” , αυτή τη φορά στο ART BISTRO της Θεσσαλονίκης BAU’S.

Το κόνσεπτ και το σχεδιασμό της νέας καμπάνιας και έκθεσης  υπογράφει η ομάδα του FASHIONART LOVER , σε σκηνοθετική-καλλιτεχνική επιμέλεια του Ιωάννη Κυφωνίδη, συντονισμό και οργάνωση παραγωγής της Χριστίνας Τζώρτζη και επιμέλεια παραγωγής των Βαγγέλη Μπόλα και Φίλιππου Ρουμελιώτη του BAU’S που παραχώρησαν το χώρο για τις φωτογραφίσεις και την έκθεση. Αυτή τη φορά θα φωτογραφηθούν 17 άτομα, ανάμεσά τους ηθοποιοί, μουσικοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, επιστήμονες, συγγραφείς και μπάρμαν, ενώ τα έργα  θα είναι συνολικά 15, εμπνευσμένα από το διήγημα του Ουίλιαμ Μπάροους “ΓΥΜΝΟ ΓΕΥΜΑ” και την ομότιτλη κινηματογραφική ταινία του Ντέηβιντ Κρόνενμπεργκ.

Το άνοιγμα της έκθεσης , που γίνεται για καλό σκοπό και με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα AIDS, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου. Στη διάρκεια των “εγκαινίων” θα εξελιχθεί και μία θεατρικού τύπου performance , ανάλογης θεματολογίας.

Αυτές τις μέρες γίνονται πρόβες και δοκιμές, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει η φωτογράφιση των συμμετεχόντων στους χώρους του BAU’S.

Tα αντικείμενα και οι αντίκες που θα χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια των φωτογραφικών λήψεων είναι από την ιδιωτική συλλογή της Κυριακής Γραικού.

Προς το παρόν οι μόνες λήψεις που είναι διαθέσιμες προέρχονται από mobile camera και είναι από  πρόβες και δοκιμές.

Οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

naked1 naked2 naked3 naked4