, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έδιναν φάρμακα σε ιερέα για να μείνει έγκυος!

«Μαργαριτάρια» κάθε λογής συγκεντρώνουν καθημερινά οι υπεύθυνοι της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης καταγράφοντας τα φάρμακα που χορηγούνται σε ασφαλισμένους όλης της χώρας. Τι είδαν τα μάτια τους;
Από συνταγές με …σεξουαλικά ενισχυτικά φάρμακα προς ανήλικα, μέχρι παπάδες που έκαναν …ορμονοθεραπεία. Δείτε τη λίστα με τους πρωταθλητές γιατρούς της συνταγογράφησης.
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, σύμφωνα με το iatropedia.com, όπου οι άνθρωποι της ΗΔΙΚΑ, τρίβουν τα μάτια τους από τον υπερβολικό αριθμό των φαρμάκων που χορηγούν ορισμένοι γιατροί ανά την Ελλάδα. Τι εντόπισαν μεταξύ άλλων;
-Παιδάκια και κυρίως κοριτσάκια 10 και 12 ετών να παίρνουν μετά …μανίας φάρμακα για την ανόρθωση της σεξουαλικότητάς τους τύπου Viagra.
Οι παιδικές …ερωτικές συνταγές ήταν χειρόγραφες και εντοπίσθηκαν μετά τη σάρωση και την ενσωμάτωσή τους στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
-Αντίστοιχα από συνταγές που σαρώθηκαν βρέθηκε ιερέας χωρίου να λαμβάνει …ορμονοθεραπεία για να τεκνοποιήσει! Όπως βρέθηκε μετά τον έλεγχο, οι περισσότεροι του χωριού έσπευδαν να γράφουν τα φάρμακά τους στο βιβλιάριο του ιερωμένου.
Πηγή: Evianews.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.