, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το ΚΚΕ για Σαμαρά-Γιούνκερ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Περισσός σχολιάζοντας την συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον επικεφαλή του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Συγκεκριμένα, το ΚΚΕ αναφέρει:

«Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γιούνκερ και οι προκλητικές δηλώσεις τους επιβεβαιώνουν ότι μόνο ένταση της αντιλαϊκής θύελλας θα υπάρξει ανεξάρτητα από την όποια διαπραγμάτευση, ανεξάρτητα από την επιμήκυνση ή όχι της «δημοσιονομικής προσαρμογής».

Οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα έχουν συμφέρον να πουν τώρα ένα βροντερό «όχι πια στον εμπαιγμό» της κυβέρνησης και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, που με την κοκορομαχία για το ποιος κάνει και ποιος δεν κάνει διαπραγμάτευση αποπροσανατολίζουν το λαό, την ίδια στιγμή που η χρεοκοπία του προχωρεί ακάθεκτη όλο και περισσότερο.
Χρειάζεται οργάνωση της πάλης σε κάθε τόπο δουλειάς και κατοικίας, λαϊκή συμμαχία και αντεπίθεση, με εγκατάλειψη κάθε αυταπάτης ότι είναι δυνατό ο λαός να ζήσει καλύτερα μέσα στην ΕΕ και με την κυριαρχία στην Ελλάδα των μονοπωλίων και της εξουσίας τους».

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.