, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Εννέα συλλήψεις για ναρκωτικά


“Ρέντα” φαίνεται πως είχαν οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών αφού μέσα σε λίγες ώρες συνέλαβαν 9 άτομα στην κεντρική Μακεδονία.  Συγκεκριμένα:
Στην Καλάνδρα Χαλκιδικής συνελήφθη 44χρονος  διότι, σε αστυνομική έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 120 εκατοστά τα οποία καλλιεργούσε σε ισάριθμες γλάστρες στην αυλή, (1) δενδρύλλιο κάνναβης που είχε πρόσφατα εκριζώσει και μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο (2) γραμμαρίων.
Στον Λόφο Πιερίας συνελήφη 30χρονος διότι εντοπίστηκε να καλλιεργεί επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε δημόσια έκταση (10) δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη  ανάπτυξη ύψους από (2) έως (3) μέτρα. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του 30χρονου κατασχέθηκε ένα λάστιχο ποτίσματος μήκους εβδομήντα μέτρων που χρησιμοποιούσε για το πότισμα των δενδρυλλίων κάνναβης. Επίσης, σε αστυνομική έρευνα της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους (3,7) γραμμαρίων.
Στη Γερακινή Χαλκιδικής, συνελήφθησαν, δύο άτομα 25 και 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου όπου επέβαιναν , στην κατοχή του 25χρονου οδηγού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8) ναρκωτικά δισκία, (1) ναρκωτικό δισκίο υπό μορφή σκόνης βάρους (0,7) γραμμαρίων καθώς και (1) μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι λίγη ώρα πριν οι ανωτέρω είχαν προβεί  στην αγορά και χρήση ηρωίνης από περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 25χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.
Στην Έδεσσα Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, συνελήφθη ένας 40χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε σε τσάντα χειρός του ένα περιτύλιγμα που περιείχε ακατέργαστης κάνναβης βάρους (26,8) γραμμαρίων.
Στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής, συνελήφθησαν τρία άτομα από 20 έως 22 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου όπου επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους (11,5) γραμμαρίων.
Στην Τορώνη Χαλκιδικής, συνελήφθη ένας 28χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του 28χρονου και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν (28) γραμμάρια κάνναβης και (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.