, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σκανδαλίδης: Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ

 

Μήνυμα με πολλούς αποδέχτες έστειλε ο Κώστας Σκανδαλίδης πως δεν θα ψηφίσει τα μέτρα που θίγουν τις συντάξεις του ΟΓΑ και γενικά τις χαμηλές συντάξεις που μειώνουν τις αποδοχές του αστυνομικού στον δρόμο.

Σε συνέντευξη του στο «Βήμα της Κυριακής» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε το ότι δεν θα καταψηφίσει την κυβέρνηση διότι όπως λέει χαρακτηριστικά «δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ» και διευκρίνισε ότι η παραβίαση την προγραμματικής συμφωνίας των τριών κομμάτων δημιουργεί μείζον πρόβλημα πολιτικής και ηθικής τάξης.

Στη συνέχεια ο κ. Σκανδαλίδης τόνισε πως πρέπει η χώρα να ξαναποκτήσει την εμπιστοσύνη των εταίρων της, ωστόσο πιστεύει ότι θα ήταν «μνημείο υποκρισίας» να διογκώνει η κυβέρνηση την αναξιοπιστία προς τους Έλληνες πολίτες «και μάλιστα απροσχημάτιστα», όπως διευκρινίζει.

Δεν θα μπορούσε τέλος να μην αναφερθεί στο ΠΑΣΟΚ, για το οποίο παραδέχτηκε  ότι περπατά σε ένα τεντωμένο σχοινί και ότι οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για το αν θα ανασυσταθεί ή αν θα μετατραπεί σε μια «συμπληρωματική και άχρωμη δύναμη».

#Tags: ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.