, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Πυρά» Ζώη κατά Σαμαρά

 
Δριμεία επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε για ακόμη μία φορά ο εκπρόσωπος τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης κατηγορώντας τον ότι εξαπατά τον ελληνικό λαό, με αφορμή τις νέες συναντήσεις του πρωθυπουργού με ευρωπαίους ομολόγους του.
«Ενώ τα επώδυνα μέτρα έχουν οριστικοποιηθεί και έχουν την έγκριση του κ. Σόιμπλε, ο κ. Σαμαράς, για να πείσει τους βουλευτές του και να σώσει την κυβερνητική συνοχή, αναζητά σωσίβιο σε συναντήσεις και δηλώσεις ξένων επισκεπτών-συνομιλητών του που έρχονται στην Αθήνα ακριβώς γι’ αυτό τον σκοπό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζώης.
Ολοκληρώνοντας πρόσθεσε «Η παράσταση αυτή μπορεί να πείσει τους βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση αλλά αφήνει αδιάφορους τους Έλληνες γιατί δεν ξεχνούν την προεκλογική εξαπάτησή τους, δεν πιστεύουν ότι τα επώδυνα μέτρα θα είναι τα τελευταία και όλοι γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα που εφαρμόζεται ανακυκλώνει και διαιωνίζει την κρίση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.