, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δείτε τί έγραψε ο Λοβέρδος για τον Ολυμπιακό!


Την ήττα του Ολυμπιακού από την Σάλκε σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Fecebook ο Ανδρέας Λοβέρδος. Όντας ένθερμος υποστηρικτής του Ολυμπιακού, ο κ. Λοβέρδος εξωτερίκευσε τις σκέψεις του στο «προσωπικό του ημερολόγιο»-facebook. Δείτε αναλυτικά τι έγραψε:
«O Oλυμπιακός εχθές ήταν δύο ομάδες: αυτή που είδαμε όσοι ήμασταν στο γήπεδο, αλλά και εκείνη για την οποία μίλησαν οι παίκτες του και οι δημοσιογράφοι μετά το ματς! Για την ομάδα που είδαμε στο γήπεδο ένα είναι σίγουρο:δεν είχε δύναμη κι έμοιαζε ανήμπορη, απέναντι σε μία Σαλκε που δεν είναι και η Μπαρτσελόνα. Να σημειωθεί εδώ, πως καμία επιλογή του Ζαρντιμ δεν βγήκε. Ούτε ο Μεγιερι, ούτε η αλλαγή στα κεντρικά μπακ, ούτε ο Φουστέρ. Έμοιαζαν σαν εξυπνάδες, που αποδείχτηκαν μοιραίες. Το 4-4-2 η ομάδα το έπαιξε με συνέπεια, αλλά με αμυντικογενή προσανατολισμό και, κυρίως, δίχως δύναμη. Η ήττα ήλθε, λοιπόν, φυσιολογικά.
Για την ομάδα, σύμφωνα με τις δηλώσεις των παικτών και τις αναλύσεις των δημοσιογράφων:η ομάδα αυτή, αν είχαν” κάτσει” αλλιώς οι λεπτομέρειες θα μπορούσε να έχει φέρει άλλο αποτέλεσμα. Οι παίκτες μάλιστα είπαν πως πιστεύουν στην ομάδα τους και πως είναι θέμα χρόνου να βρουν τον συλλογικό τους εαυτό. Σπεύδω να πω, πως θέλω να υιοθετήσω την άποψη των παικτών και των δημοσιογράφων, γιατί έτσι η ομάδα θα μπορέσει να φέρει καλά αποτελέσματα, να παίξει μέχρι τον Απρίλιο στην Ευρώπη και να είμαστε ευτυχισμένοι όσοι την αγαπάμε και την ακολουθούμε ό,τι κι αν γίνει.Άρα, περιμένουμε,δεν γκρινιάζουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν βρίζουμε τον προπονητή και τους παίκτες, δεν κάνουμε τους πολύξερους προπονητές κ.ο.κ.
Ας μου επιτραπεί, όμως, μία παρατήρηση με βάση την κοινή λογική: γιατί άλλαξε ο τερματοφύλακας, ενώ ο Καρολ είχε παίξει στα τρία ματς του πρωταθλήματος καθώς και στους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας του; Υπήρξε κάποιο πρόβλημα μετά τον αγώνα με τα Γιάννενα; Για το λάθος με τον Σιόβα; Τότε και ο Μέγιερι με τον κακό υπολογισμό στο διωξιμο της μπάλας που έφερε το ακυρωθέν γκολ της Σάλκε πρέπει να πάει στην κερκίδα; Βέβαια πολλά που ξέρουν οι προπονητές δεν τα ξέρουμε εμείς στην κερκίδα, αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι συνεντεύξεις Τύπου. Κι αν κι εκεί τίποτε δεν ειπωθεί, τότε τη λύση δίνουν οι υποθέσεις μας:πρέπει να έχει γίνει το ά ή το ή κλπ κλπ κλπ. Συμπέρασμα: υπομονή και στήριξη της ομάδας μας και του προπονητή. Ανησυχούμε, αλλά έχουμε καιρό να βελτιωθούμε και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας κρατήσουν σε ευρωπαϊκή πορεία».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.