, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Και το δημοτικό συμβούλιο Συκεών στις οθόνες!


Μετά το δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης και το δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης-Συκεών, θα αποκτήσει τηλεοπτικό κοινό, αρχής γενομένης από αύριο.
 
Να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνέρχεται πλέον στην πλήρως ανακαινισμένη και εξοπλισμένη αίθουσα συνεδριάσεων στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, αρχής γενομένης από αύριο, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012, στις 8.30 μμ όπου έχει προγραμματισθεί η συζήτηση 23 θεμάτων.
 
Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, η πρωτοβουλία αυτή «ενισχύει τη δημοκρατία και τη διαφάνεια στη λειτουργία του δήμου μας, εξασφαλίζοντας στον πολίτη τη δυνατότητα της υπεύθυνης και επίσημης ενημέρωσης χωρίς ταλαιπωρία και κόστος». «Υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης, ο οποίος οδηγείται στην τελική κρίση έχοντας πλήρη γνώση –εκτός των άλλων- και των διαδραματιζόμενων εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, και είναι σε θέση να διαμορφώνει άποψη για τη στάση και τις θέσεις των παρατάξεων και των συμβούλων στηριζόμενος στην άμεση λήψη πληροφοριών, αποκλείοντας έτσι κάθε ενδεχόμενο ελλιπούς ενημέρωσης ή και παραπληροφόρησης», τονίζει.
 
Η παρακολούθηση των συνεδριάσεων καθίσταται εύκολη καθώς στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας (www.sykies.gr) θα υπάρχει ευκρινής ένδειξη που θα οδηγεί σε ειδικό σύνδεσμο (link) και θα ενεργοποιεί το κύκλωμα live streaming για την παρακολούθηση των δρώμενων, από την πρώτη μέχρι τη τελευταία στιγμή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ήδη η τεχνική υποδομή είναι έτοιμη κι αναμένεται μόνο η σχετική απόφαση για την έναρξη λειτουργίας του συστήματος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.