, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Παύλου Μελά


Σε αλλαγές αντιδημάρχων μέχρι το τέλος του έτους (31/12/2012) προχώρησε την περασμένη Πέμπτη ο δήμαρχος Παύλου Μελά, αφού έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων. «Οι αντιδήμαρχοι μας εργάστηκαν κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες και επιτέλεσαν το έργο τους στο ακέραιο. Παρά τις δυσκολίες της κρίσης, τις περικοπές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής και παρά τα προβλήματα, οι αντιδήμαρχοι πάλεψαν με σθένος και έφεραν αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Πετύχαμε πολλά μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος.
Οι αντιδήμαρχοι
Την αντιδημαρχία Οικονομικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Θανάσης Λάμπρου, ο οποίος επωμίζεται και την προεδρία της Οικονομικής Επιτροπής, την αντιδημαρχία Ανάπτυξης Πόλεως και Πολεοδομίας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Φερενίδης ο οποίος θα έχει και την Προεδρία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και την αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού αναλαμβάνει ο Πρόδρομος Δαμασκός. Επίσης αντιδήμαρχος Παιδείας και Σχολικής Στέγης ορίστηκε ο Δημήτρης Δεληγιάννης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών και Καθημερινότητας ο Γεώργιος Μαγειρόπουλος και αντιδήμαρχος Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού ο Κυριάκος Τσαταλμπασίδης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.