, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Η αδελφή μου δεν γυρίζει πίσω."

DALAKLIDOY-ZOH1«Είχε όνειρα η αδελφή μου αλλά τις τα έκοψε ένας αλήτης. Η αδελφή μου τελείωσε και να τον πιάσουν και να τον σκοτώσουν δεν γυρίζει πίσω»Δεν μπορεί  ακόμη  να συνειδητοποιήσει το τι ακριβώς έχει συμβεί ο αδελφός της 34χρόνης .Περιγράφει  στο  thrakitoday τις στιγμές τρόμου και φρίκης που έζησε αυτός και η οικογένεια του τα ξημερώματα    της Πέμπτης όταν αντίκρισαν το απανθρακωμένο πτώμα της Ζωής λίγα μόλις μέτρα έξω από το σπίτι τους.

«Ήταν ένας άγιος άνθρωπος μες τη χαρά και μες το χαμόγελο. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για διακοπές και ήρθαν και τη σκότωσαν κάτω από το σπίτι της» λέει ο ίδιος μη μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματά του ενώ παράλληλα εξιστορεί τα όσα τραγικά συνέβησαν έξω από το πατρικό τους σπίτι λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης. 

zoidalaklidou_xanthi1

 «Άκουσα τις φωνές βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τη φωτιά. Κατέβηκα κάτω και μου είπαν οι γείτονες ότι είναι ένας άνθρωπος καμένος εκεί.  Μετά ο μπαμπάς μου βρήκε τα κλειδιά της αδελφής μου πάνω στην πόρτα και καταλάβαμε ότι πρόκειται για αυτήν» εξιστορεί ο ίδιος, που διατηρούσε άριστες σχέσεις με την αδελφή του.Τραγική ειρωνεία ο αδελφός της 34χρόνης ήταν αυτός  κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία αντικρίζοντας τις φλόγες θεωρώντας πως πρόκειται για κάποιο όχημα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες ενώ στην πραγματικότητα ήταν η ίδια του η αδελφή.  

Όλη η  Ξάνθη  πενθεί. Οι καρδιές των ανθρώπων ράγισαν από τον άδικο χαμό της Ζωής. Ο ανθρώπινος νους δεν χωράει τον φριχτό  θάνατο του χαμογελαστού κοριτσιού  της Ζωής τους. Τα όνειρα της έσβησαν για πάντα από το χέρι ενός αδίστακτου ανθρώπου.  Από χθες συγγενείς και φίλοι  βρέθηκαν στο πατρικό της σπίτι εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια της αδικοχαμένης νεαρής κοπέλας, ανάβοντας κεράκια στο σημείο του αποτρόπαιου εγκλήματος.
Στο  Facebook , όσοι γνώρισαν την άτυχη κοπέλα αλλά και άλλοι που έχουν απλά συγκλονιστεί από την άγρια δολοφονία της, άλλαξαν τις φωτογραφίες τους, αντικαθιστώντας τις με μαύρες φωτογραφίες σε ένδειξη πένθους

 

Είχε αθωωθεί για  απόπειρα βιασμού ο δολοφόνος της 34χρονης!

 Εδώ το θέμα, με την ομολογία του 27χρονου δράστη

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.