, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο παράνομος έρωτας και η…μπουλντόζα!

assets_LARGE_t_11761_54064411

Μόνο την πίσσα και τα πούπουλα γλίτωσαν δύο παράνομοι εραστές, οι οποίοι διαπομπεύτηκαν ημίγυμνοι πάνω σε καρότσα φορτηγού σε χωρίο της Εύβοιας!  Να σημειωθεί πως το χωριό που θυμίζει το περίφημο “Κολωκοτρονίτσι” της γνωστής σειράς του Χάρη Ρώμα, όσον αφορά τους άγραφους νόμους του και την προκατάληψη των κατοίκων του απέναντι στη μοιχεία, έχει τα υψηλότερα ποσοστά ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την Εύβοια. 

Η τοπική εφημερίδα της Εύβοιας «Ευβοϊκή Γνώμη», κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου με πρωτοσέλιδο την ιστορία της διαπόμπευσης, πουλώντας ανώνυμες λεπτομέρειες της ιστορίας που όλοι είχαν ακούσει. Συγκεκριμένα, δημοσιεύει στοιχεία για την παράνομη σχέση μιας 28χρονης σύγχρονης “μοιχαλίδας” (όπως την αναφέρει το κείμενο) με παντρεμένο, που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω κατά τη διάρκεια της ερωτικής τους συνεύρεσης!

Ευβοϊκή_εφημερίδα

 

Το παράνομο ζευγάρι, δέθηκε σε καρότσα μπουλντόζας από τους κατοίκους του χωριού, παρά το ότι φορούσαν μόνο τα εσώρουχά τους και εκτέθηκαν σε κοινή θεά στην κεντρική πλατεία, προκειμένου όλο το χωριό να πληροφορηθεί για τα “αίσχη” τους! Η αστυνομία δεν έδωσε διαστάσεις στην όλη υπόθεση και πρέπει να σημειωθεί, πως φήμες θέλουν τη νεαρή κοπέλα να παρουσιάζει τάσεις αυτοκτονίας μετά τη διαπόμπευσή της ενώ ο σύντροφός της έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 

paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.