, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σημασία δεν έχει τι λένε αλλά γιατί το λένε…

Η εφημερίδα «Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» μετά από επτά χρόνια κυκλοφορίας, μαχητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή όσο δύσκολη πλέον κι αν είναι αυτή!

Από το Σάββατο 20 Απριλίου κυκλοφορούμε κάθε Σάββατο με ανανεωμένη και εμπλουτισμένη ύλη, έχοντας στην εμπορική μας «φαρέτρα» πολλές και πλούσιες προσφορές που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Αποφασισμένοι να πάμε κόντρα στο ρεύμα και στηριζόμενοι στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κάθε βδομάδα, λανσάρουμε το νέο lay-out και τις σύγχρονες και μοντέρνες σελίδες της εφημερίδας «Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ», το οποίο επιλέγουμε να επικοινωνήσουμε με έναν ασυνήθιστο τρόπο, αλλά και με μεγάλη τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια που πρόκειται να συζητηθεί…

Μ’ ένα ευρηματικό και ταυτόχρονα επίκαιρο, αλλά και ιδιαίτερα καυστικό και αποκαλυπτικό σποτ, που μπορείτε να απολαύσετε, παρουσιάζουμε την αλήθεια πίσω από την είδηση!

 

Όπως ακριβώς δεσμεύετε να κάνει η εξαιρετική δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας «Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» κάθε Σάββατο!

 Γιατί σημασία δεν έχει τι σου λένε, αλλά γιατί στο λένε…

 Ραντεβού λοιπόν στα περίπτερα όλης της χώρας (και όχι μόνο) με το εμπλουτισμένο «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και με τα πολυσέλιδα ένθετα του, όπως το «Hot News» και «Το Χρήμα».

Αλλά και με την κύρια δομή στο σώμα της εφημερίδας να έχει ειδικές στήλες αναλύσεων, χρηστικών άρθρων και πολυσέλιδων θεματικών αφιερωμάτων γύρω από την κοινωνία, την πραγματική οικονομία, το επιχειρείν, τις νέες αγορές, τις νέες επενδύσεις, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την τεχνολογία, την επιστήμη, την υγεία, τα media, την κοσμική ζωή, το lifestyle, το gossip – και όχι μόνο!

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.