, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σκότωσε και τραυμάτισε για μια θέση πάρκινγκ

Ένας 44χρονος άνδρας συνελήφθη όταν μετά από καυγά σκότωσε με καραμπίνα έναν 65χρονο και τραυμάτισε άλλα τρία άτομα σε χωριό της Μάνης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, όταν ο 44χρονος δράστης, μετά από φραστικό επεισόδιο με τον 65χρονο και δύο ακόμη άτομα πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 65χρονο και ελαφρά τρία ακόμη άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Το φραστικό επεισόδιο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, σημειώθηκε για μια θέση πάρκινγκ.

Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε. Επίσης κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο περίστροφο, ένα αεροβόλο πιστόλι, 102 φυσίγγια και 6 κάλυκες διαφόρων τύπων, καθώς και 8 αμπούλες αερίου, τα οποία κατείχε ο 44χρονος και η νομιμότητα κατοχής τους ερευνάται.

Ο 44χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Πηγή:news247.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.