, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δουβλίνο …3 επί τα χείρω!

lampsidisΤου Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη

Νεοφώτιστη σε όλα, γιατί σε τίποτα δεν είναι πολιτικός, η εκπρόσωπος του …υπολοίπου ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, αντί να εξετάσει βαθιά την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κόμμα που εκπροσωπεί, εκδήλωσε την ανησυχία της για την τύχη του νομοσχεδίου που «χαϊδεύει» τους λαθρομετανάστες και «τιμωρεί» τους Έλληνες. «Ζητάμε, δήλωσε, να μην υπάρξει καμιά αναβολή, να κατατεθεί και να ψηφιστεί άμεσα το νομοσχέδιο»!

 Ποιος  …άγγελος θα ειδοποιήσει τον πατέρα της για τα κατορθώματα της κόρης του; Αλλά και ποιος θα την συμβουλέψει να μην ταυτίζεται στον απόλυτο βαθμό με τον προσωρινό, όπως δείχνουν τα πράγματα, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έχει επενδύσει πολλά σε αυτό, ειδικά, το νομοσχέδιο, γιατί, πιστεύει ότι η διεύρυνση της συζήτησης γύρω από το φαινόμενο της «Χρυσής Αυγής» τον δικαιώνει, επειδή πρώτος αυτός ζήτησε ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ να τεθεί σε «καραντίνα» ένα κόμμα που βρίσκεται στο Εθνικό Κοινοβούλιο με τη ψήφο του κυρίαρχου Ελληνικού λαού και όχι, όπως θα έκαναν όλοι οι συνάδελφοί του καθηγητές, να διώκεται / κολάζεται η έκνομη πράξη και όχι το φρόνημα.

Με το νομοσχέδιο, αν και όταν ψηφιστεί, δεν δικαιώνεται ούτε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ούτε κανείς άλλος. Διότι το νομοσχέδιο, κατά πρώτο και κύριο λόγο, έχει σχέση με τη λαθρομετανάστευση και δευτερευόντως με τον ρατσισμό και τη ξενοφοβία. Αξιοποιείται η εξουθένωση του Ελληνικού λαού και μέσα στο βαρύ αυτό κλίμα, κάνει την εμφάνισή της, βελτιωμένη προς το …χειρότερο, η Συνθήκη του Δουβλίνου για το «Μεταναστευτικό», που υπέγραψε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με πρωθυπουργό εκείνον που δεν είχε και δεν απέκτησε κανένα από τα χαρακτηριστικά της ελληνικής φυλής.

Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή είναι, αποδεδειγμένα, τόσο πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του συστήματος, ώστε να στέκει απόλυτα το επιχείρημα, αν είχε προβληθεί από οποιονδήποτε, ότι αν δεν υπήρχε ( η Χρυσή Αυγή ), έπρεπε να είχε εφευρεθεί! Κι’ άλλωστε, γι’ αυτό ματαιώθηκε τεχνηέντως η σίγουρη άνοδος ( μπορεί και μέχρι την εξουσία! ) του ΛΑ.Ο.Σ και …παραχωρήθηκε χώρος στη Χρυσή Αυγή. Αλλά αυτό το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για να …χαραμίζεται ως συμπλήρωμα σε άρθρο με άλλο θέμα.

Δεν θα έβλαπτε αν οι Έλληνες είμαστε και λίγο …ρατσιστές και ξενόφοβοι. Αλλά, όπως είναι γνωστό και παραδεκτό από κάθε ανεπηρέαστο μελετητή της ιστορίας, οι Έλληνες δεν υπήρξαμε ποτέ ρατσιστές, ούτε ξενόφοβοι.  Αντίθετα, υπήρξαμε αλτρουιστές και ευεργετήσαμε την οικουμένη με τις πνευματικές συλλήψεις μας και τα επιτεύγματά μας σε όλους τους τομείς της Επιστήμης, της Τέχνης, γενικώς, του Πολιτισμού. Και, μετά Χριστού, στη  διάδοση των σωτήριων αληθειών του Ευαγγελίου. Εξάλλου, μια πρόσφατη επιστημονική διαπίστωση, σύμφωνα με την οποία οι ρατσιστές είναι ανόητοι, αποτελεί πρόσθετη επιβεβαίωση ότι οι Έλληνες, ως εξαιρετικά οξυδερκείς, αποκλείεται να είναι ρατσιστές…

Συμπερασματικά, ο κ. Ρουπακιώτης συλλαμβάνεται να έχει μέριμνα και φροντίδα του το πώς θα ενισχύσει τη θέση των λαθρομεταναστών, ενώ η θέση που κατέχει τον υποχρεώνει να ακυρώσει την εκλογή, τουλάχιστον, των δημάρχων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, μετά την ακύρωση του νομοσχεδίου που αναγνώριζε δικαίωμα ψήφου στους λαθρομετανάστες. Γιατί δεν το κάνει; Μήπως, αγνοεί ότι ψήφισαν και επηρέασαν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, οι λαθρομετανάστες;

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.