, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

«Πόρτα» Ανδρουλάκη σε Ζέρβα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης άνοιξε τα χαρτιά για τον δήμο Θεσσαλονίκης, την περασμένη Τετάρτη που βρέθηκε στην πόλη για τον διπλό εορτασμό της.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ

Στην χαλαρή συνάντηση που είχε με τα τοπικά στελέχη στην Τούμπα η συζήτηση πήγε στα αυτοδιοικητικά κυρίως για τους δήμους όπου υπάρχουν πολλές υποψηφιότητες από το χώρο του ΠΑΣΟΚ (Καλαμαριά).

Ο Νίκος Ανδρουλάκης άρπαξε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να στηρίξει τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, αδειάζοντας ουσιαστικά και στελέχη που πρόσκεινται στον νυν δήμαρχο και βρίσκονται στο πλευρό του από την πρώτη φορά που κατέβηκε υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τον γραμματέα του κόμματος στην πόλη, Ευριβιάδη Ελευθεριάδη και από τα υπόλοιπα τοπικά στελέχη να του καταθέσουν σύντομα τις προτάσεις τους για πρόσωπα που θα μπορούν να διεκδικήσουν τον δήμο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα οριοθετήθηκε και ένα πρώτο χρονοδιάγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Πηγές του ΠΑΣΟΚ ανέφεραν στην «Κ» ότι η ήδη κακή άποψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ενισχύθηκε από τον εναγκαλισμό της ΝΔ στην υποψηφιότητά του.

Σε δύσκολη θέση έρχονται πλέον στελέχη του κόμματος που είτε βρίσκονται στο στενό πυρήνα και είναι πολύτιμα εργαλεία του δημάρχου Θεσσαλονίκης είτε έχουν διαμηνύσει ότι θα ήταν υποψήφιοι μαζί του στις προσεχείς εκλογές του Οκτωβρίου.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.