, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πότε θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ;

Οι Πορτογάλοι και Ισπανοί γράφουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός Ντομίνγκος Πασιένσια έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Το χθεσινό ρεπορτάζ του Δικεφάλου ανέφερε πως ο 44χρονος προπονητής ήρθε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, δείπνησε στο Μακεδονία Παλάς με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ πέρασε και από τα γραφεία της Τούμπας, όπου είδε Ζαγοράκη, Βρύζα, Τσιστιακόφ. Βέβαια, η ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσε καν την έλευση του Ντομίνγκος στην πόλη, με τον Βρύζα να λέει χθες σε δημοσιογράφους έξω από το γήπεδο της Τούμπας πως αν είχε έρθει ο Ντομίνγκος θα το γνώριζε.

Από την άλλη, σήμερα οι Ρώσοι γράφουν πως ο Πασιένσια συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ και θα ξαναέρθει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ώστε να υπογράψει. Το θέμα πάντως προβληματίζει και δημιουργεί απορίες όσο δεν ανακοινώνεται ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ επίσημα από την ΠΑΕ.

Άλλες φήμες μάλιστα αναφέρουν πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν ενδεχόμενη φυγή του Σάντος από την Εθνική σε περίπτωση στραβοπατήματος στο παιχνίδι με τη Λιθουανία. Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν ώστε να κλείσει το θέμα του νέου τεχνικού στον Δικέφαλο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.