, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άδωνις: “Θα ρίξετε μαύρο” – Τσαπανίδου: “Κοίτα ποιος μιλάει”

TsaoanidouΜε τον τίτλο της ταινίας… “Κοίτα ποιος μιλάει” απάντησε η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου στο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη όταν ο τελευταίος “κατηγόρησε” την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ πως ο σταθμός θα ρίξει… μαύρο σε συζήτηση που είχε με τον Ανδρέα Λοβέρδο. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα πνεύματα οξύνθηκαν ουκ ολίγες φορές με την Πόπη Τσαπανίδου να ξεσπά εναντίον του κ. Γεωργιάδη όταν η συζήτηση πήγε στην μισθοδοσία των υπαλλήλων της ΕΡΤ. 

Η δημοσιογράφος, φανερά εκνευρισμένη από το βάρος της συζήτησης για τους μισθούς των εργαζομένων στην ΕΡΤ, τον ρώτησε ευθέως «γιατί με στοχοποιείτε με αυτό τον τρόπο; Γιατί δεν συγκρίνετε τις αμοιβές αυτές με τις αμοιβές του ιδιωτικού τομέα»;
 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε πως «δεν πρέπει να απολογηθώ για αυτό. Το πρόβλημα δεν ήταν ο μισθός της Τσαπανίδου αλλά ότι ένας οργανισμός στον οποίο ο μισθός ήταν Χ ήταν 5Χ».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.