, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΟΣΠΕΡΤ: Μολών λαβέ

1«Μολών λαβέ» απαντά η ΠΟΣΠΕΡΤ στο υπουργείο Οικονομικών, που καλεί τους εργαζομένους να εκκενώσουν το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι έχει δοθεί εντολή για καταβολή της πρώτης δόσης έναντι της συνολικής καταβολής αποζημιώσεων.

Στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «εντολές εκκένωσης από αυτούς που παρανομούν, παραβιάζουν κάθε έννοια συνταγματικού δικαίου, που φοβούνται τη δημοκρατία, που φοβούνται τη νομιμότητα».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ διαμηνύει πως «ο αγώνας συνεχίζεται αταλάτευτα» ενώ καταγγέλλει ότι «καταπατώνται βάναυσα θεμελιώδη εργασιακά δικαιώματα και η δημοκρατία». Όπως λέει, «οι εργαζόμενοι δεν επιτρέπουν σε κανένα να τους εκπροσωπούν και να τους διαπραγματεύονται».

Υποστηρίζει ακόμη πως η κυβέρνηση με τις ενέργειές της θέλει να παραδειγματίσει «όλους τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα, ότι κατάφεραν να βρουν τη μέθοδο απολύσεων στο Δημόσιο, να προσθέσουν κι άλλους στην ανεργία που αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς».

«Δεν σταματάμε τον αγώνα αν δεν ανοίξει όλη η ΕΡΤ ως να μην έκλεισε μια μέρα, χωρίς καμιά απόλυση, χωρίς καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων» τονίζεται στην ανακοίνωση, όπου επίσης επισημαίνεται πως η νομική υπηρεσία θα εξαντλήσει όλα τα νόμιμα μέσα.

«Οι ίδιοι που διόρισαν τις διεφθαρμένες διοικήσεις, οι ίδιοι που μετέτρεψαν σταδιακά τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση σε κρατικό μηχανισμό κυβερνητικής προπαγάνδας, παρουσιάζονται ως οι αδιάφθοροι που θα επιβάλλουν τη διαφάνεια, σβήνοντας την ΕΡΤ» τονίζει ακόμη η ΠΟΣΠΕΡΤ και καλεί «όλους που συμπαραστέκονται στον αγώνα μας εδώ στο Ραδιομέγαρο κάθε ώρα, κάθε μέρα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.