, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η κατάποση σπέρματος …κάνει καλό!

sperma1Σίγουρα το θέμα αυτό είναι τεράστιο ταμπού για μία γυναίκα, σχεδόν όσο και το πρωκτικό sex! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι η κατάποση του σπέρματος, δεν είναι ούτε παραφύση, γι’ αυτές που υποστηρίζουν την εν λόγω άποψη για το sex της πίσω πόρτας, ούτε φυσικά υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πόνος ή έστω και το παραμικρό δυσάρεστο συναίσθημα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι αρκετά μεγάλη μερίδα γυναικών, όχι μόνο δεν προχωρούν στη γνωστή και μη εξαιρετέα… κατάποση, αλλά δεν μπορούν να το ανεχθούν ούτε καν πάνω τους, με εξαίρεση φυσικά τα μαλλιά όπου εκεί όλες γινόμαστε κυριολεκτικά έξαλλες! Το γιατί πολλές γυναίκες εκεί έξω, αποφεύγουν το σπέρμα όπως ο διάολος το λιβάνι, δεν το ξέρουμε γιατί η καθεμία το κάνει για τους δικούς της προσωπικούς λόγους! Αυτό όμως που ξέρουμε σίγουρα, είναι η κατάποση σπέρματος έχει ευεργετικές ιδιότητες κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε μήπως και το ξανασκεφτείτε και δώσετε ακόμη μία χαρά στον καλό σας!

1. Τονώνει τη… διάθεση: Ναι καλά διαβάσατε το σπέρμα, εκτός από άλλα θαυματουργά πράγματα που μπορεί να κάνει, είναι ικανό να μας ανεβάσει τη διάθεση και να μας φτιάξει το… κέφι στο λεπτό! Ως γνωστόν, περιέχει τεστοστερόνη και οιστρογόνα τα οποία είναι και αυτά που ευθύνονται για την καλή διάθεση της γυναίκας όταν κάνει sex. Εφόσον λοιπόν οι ορμόνες αυτές μπορούν να κάνουν μία γυναίκα να… πετάει στα σύννεφα φανταστείτε δε, τι θα γίνει αν καταπιεί κιόλας όλα αυτά τα… καλούδια που παράγει ο εκάστοτε! Δεν το λέμε εμείς, οι έρευνες! Την επόμενη φορά που θα σας το ζητήσει λοιπόν, μήπως να το ξανασκεφτείτε;

2. Λειτουργεί… θεραπευτικά: Κι όμως δεν σας κάνουμε πλάκα, η κατάποση σπέρματος μπορεί να είναι άριστη θεραπεία για τον πονόλαιμο αλλά και το διαβήτη! Ξεχάστε λοιπόν τις καραμέλες για το λαιμό, τα ζεστά και όλα αυτά! Όταν ο λαιμός σας κλείνει, ή δεν μπορείτε ακόμα και νερό να καταπιείτε με ευκολία, τότε δοκιμάστε λίγο σπέρμα, κάντε την καρδιά σας πέτρα τελοσπάντων, και αμέσως θα δείτε εντυπωσιακή βελτίωση της κατάστασης! Όσον αφορά στο διαβήτη, σύμφωνα με μελέτες, έχει την ικανότητα να ρυθμίζει τα επίπεδα ινσουλίνης στον οργανισμό. Βέβαια για το συγκεκριμένο καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, απλά εμείς σας δίνουμε και μία ακόμα οπτική!

3. Έχει… ωραία γεύση: Θυμάστε την Samantha, αυτό το κορίτσι είναι ανεξάντλητη πηγή σεξουαλικών θεμάτων, που κάποιου από τους αμέτρητους συντρόφους της, το σπέρμα ήταν απαίσιο, με αποτέλεσμα να έχει πέσει σε βαθύ στοχασμό; Σίγουρα η συγκεκριμένη είναι μία δύσκολη κατάσταση και καλύτερα να μη σου τύχει! Ωστόσο οφείλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι το σπέρμα αποτελεί εξαιρετική πηγή πρωτείνης, που όλοι γνωρίζουμε πόσο ευεργετική είναι για τον οργανισμό. Αν ωστόσο, η γεύση του δεν παλεύεται, προτείνετέ του λαχανικά και φρούτα όπως σέλινο, φράουλες, καρπούζι και χυμούς με βασικό συστατικό τον ανανά! Πραγματικά, εκτός του ότι η αλλαγή θα είναι θεαματική, μη σας πούμε ότι θα το βρίσκετε και νόστιμο στο εξής!

4. Κάνει καλό στο δέρμα: Αυτό μην μας πείτε ότι δεν το έχετε ξανακούσει γιατί θα πιστέψουμε ότι είστε από άλλον πλανήτη! Σύμφωνα με έρευνες λοιπόν, και άπειρες μελέτες και πειράματα, οι απανταχού κοσμετολόγοι κατέληξαν στο εξής: Το σπέρμα κάνει καλό στο δέρμα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και φυσικά δρα κατά της γήρανσης! Μην μπείτε βέβαια στη διαδικασία να το… απλώσετε στο πρόσωπό σας αμέσως μετά την… ολοκλήρωση, αλλά πολύ απλά σας λέμε, ότι και στο προσωπάκι σας να καταλήξει, δεν υπάρχει λόγος να φρικάρετε γιατί αυτό τελοσπάντων είναι και το ζητούμενο! Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.