, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έρχεται και Σπυρόπουλος στην Τούμπα

spuropoulosΗ ΠΑΕ έκανε γνωστό μέσα από τη σελίδα της στο facebook πως ο Νίκος Σπυρόπουλος θα βρεθεί την Δευτέρα στo Leoben!

Ο διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός, που από τον Γενάρη του 2013 αγωνιζόταν με τη φανέλα της Κιέβο Βερόνα, αποτελεί την επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας, μαζί με τον Λίνο!

Who is who:

Ο Νίκος Σπυρόπουλος γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1983 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το β’ μισό της περιόδου 2000-01 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο αγωνίστηκε 3,5 χρόνια, ως το τέλος της περιόδου 2003-04. Η απόδοσή του, ιδίως την τελευταία σεζόν που αγωνίστηκε ως βασικός στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Πανιωνίου, στον οποίο μεταγράφηκε.

Από το 2004 αγωνίζεται στον Πανιώνιο και σύντομα έγινε βασικός στη θέση του αριστερού μπακ. Ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν ο Παναθηναϊκός αλλά τελικά η μεταγραφή δεν έγινε. Όμως, οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του Ότο Ρεχάγκελ και από το 2007 τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την εθνική στον εντός έδρας αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2008 εναντίον της Μάλτας.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στον Πανιώνιο, τον Ιανουάριο του 2008 τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός καταβάλλοντας στον Πανιώνιο 2 εκατομμύρια ευρώ και στον παίκτη 1,8 εκατομμύρια ευρώ, μολονότι και ο Ολυμπιακός είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.