, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Γ. Στουρνάρας: Δεν βλέπω αντιδράσεις για το πολυνομοσχέδιο

stournaras_maximou_897924533Δεν βλέπω εγώ κάποια αντίδραση, δεν έχω δει κάποια αντίδραση για το θέμα του πολυνομοσχεδίου, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη.

«Εγώ βέβαια σήμερα δεν ήμουν στη Βουλή. Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων χθες δεν είδα ισχυρές αντιδράσεις», πρόσθεσε ο υπουργός.

Στη σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, συμμετείχαν επίσης οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, τα προαπαιτούμενα για την καταβολή των δόσεων από τους δανειστές της χώρας και η αντιμετώπιση της αναταραχής που έχει ξεσπάσει στους δήμους με αφορμή διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.

naftemporiki.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.