, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Μαρτάκης: «Είχαμε ξεπεράσει τότε στα νούμερα το πανίσχυρο δίδυμο, τον Λιάγκα και τη Σκορδά»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Πάνο Τσουκάρα έδωσε ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις, την τοξικότητα που δεν θέλει πια, αλλά και τα Καλημερούδια.

Πρόσφατα δήλωσες πως έχεις πολλές τηλεοπτικές προτάσεις.

Πάντα με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Έχω έτοιμη πρόταση, αλλά ποτέ δεν πιέζω τις καταστάσεις. Έχω μια αίσθηση πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Θέλω στα 39 μου πια να κάνω πράγματα που με κάνουν χαρούμενο. Δεν μπορώ την τοξικότητα, γιατί στα 17 χρόνια που είμαι στη δουλειά έχω βρεθεί σε τοξικό περιβάλλον και δεν θέλω ξανά. Θα ήθελα κάτι που να είναι σχετικό με τη μουσική και να μπορώ και να αυτοσαρκάζομαι κιόλας.

Θυμάμαι ότι τη χρονιά που κάναμε τα Καλημερούδια μάς είχαν δώσει το ελεύθερο, χωρίς τρομερούς περιορισμούς. Για τον λόγο αυτό είχε αγαπήσει και τόσο πολύ ο κόσμος μια νέα παρέα που είχε στηθεί σε ένα πολύ προβληματικό εκείνη την εποχή Mega,η οποία μάλιστα κατέφερε να ξεπεράσει σε νούμερα ένα τότε πανίσχυρο δίδυμο, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Αυτό είναι και το ωραίο της τηλεόρασης, αυτό που είσαι, αυτό βγαίνει στο γυαλί.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.