, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Δεν περιμένει θαύματα ο έκπτωτος

psomiadis-nuxtaΝα αλλάξει ολόκληρη η αποτυχημένη οικονομική συνταγή και όχι μόνο ένα συστατικό της επισημαίνει με δήλωση του ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, αναφερόμενος στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%.

«Η ζημιά που έχει γίνει με τον οικονομικό στραγγαλισμό των Ελλήνων, καταναλωτικού κοινού και επαγγελματιών, είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να αποκατασταθεί», επισημαίνει ο κ. Ψωμιάδης, τονίζοντας παράλληλα ότι στην κατάσταση που βρίσκεται η αγορά «δεν μπορεί να περιμένει κανείς θαύματα».

Βέβαια  ο έκπτωτος περιφερειάρχης ξεκαθαρίζει ότι η μείωση των συντελεστών, που ήταν προεκλογική δέσμευση του πρωθυπουργού, ανταποκρίνεται στην απλή λογική και στην πραγματικότητα, ανακουφίζει τους επαγγελματίες, μπορεί δυνητικά να συμβάλει στην ανάσχεση του κύματος των «λουκέτων», στην απώλεια θέσεων εργασίας και προφανώς στη μείωση των τιμών, προς όφελος των καταναλωτών

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.