, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι έδειξε η βαλλιστική εξέταση στο καλάσνικοφ του Κόλα

kola

Επιβεβαιώνουν οι βαλλιστικές – συγκριτικές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ την παρουσία του Μάριαν Κόλα σε προηγούμενες συμπλοκές των αλβανών δραπετών με αστυνομικούς στα βουνά σε Στερεά Ελλά και Ήπειρο.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε πως έξι κάλυκες που περισυνελέγησαν από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Κόλα, προέρχονται από το καλάσνικοφ που έφερε πάνω του ο κακοποιός και το οποίο κατασχέθηκε μετά το πέρας της συμπλοκής. 

Από το ίδιο όπλο προέρχονται:

  • οκτώ κάλυκες που βρέθηκαν σε ένα κλεμμένο LADA στις 16 Ιουνίου. Από το συγκεκριμένο όχημα κακοποιοί είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών σε μπλόκο της ΟΠΚΕ Βοιωτίας, στη διασταύρωση του «Παλαιού Λεβέντη».
  • τρεις κάλυκες που βρέθηκαν στη συμβολή της Ιωνίας Οδού με την Εθνική Οδό Άρτας – Τρικάλων (κόμβος Αγγέλης), όπου κακοποιοί πυροβόλησαν κατά αστυνομικού μπλόκου από ένα κλεμμένο ΝISSAN, τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Ιουλίου
  • έξι κάλυκες που βρέθηκαν εντός του NISSAN, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες στην Φιλιππιάδας Πρεβέζης, τις επόμενες ώρες της ίδιας ημέρας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.