, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο ΠΑΟΚ, η Eldorado και η «χρυσή» συμφωνία

Του Λευτέρη Ζαβλιάρη

Την ώρα που στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι οι μεταγραφές και ο επικείμενος αγώνας των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την ουκρανική Μέταλιστ, η είδηση περί χορηγίας της εξορυκτικής εταιρείας Eldorado Gold στην εμφάνιση της ομάδας, έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η προσέγγιση για μια επικείμενη συμφωνία έγινε από πλευράς του οικονομικού επιτελείου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την εταιρεία. Ωστόσο συμφωνία δεν επετεύχθη σε καμία περίπτωση, κάτι που σημαίνει πως ούτε έχει καθοριστεί το ύψος του ποσού της συμφωνίας ούτε ο χρονικός ορίζοντας της συνεργασίας, που πάντως τοποθετείται τουλάχιστον εντός τριετίας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς στο παιχνίδι με τη Μέταλιστ, που θα παρακολουθηθεί από φίλους των ασπρόμαυρων στην πλατεία Αριστοτέλους σε γιγαντοοθόνη μετά από σχετική άδεια που έλαβε ο ΠΑΟΚ από το δήμοε Θεσσαλονίκης.

Στο διαδίκτυο, μερίδα των φιλάθλων τοποθετείται αρνητικά σε μια τέτοια κίνηση, κάτι που ενδεχομένως να φέρει σε σύγκρουση διοίκηση και φίλους της ομάδας.

«Δεν υπάρχει τίποτα»

Σε επικοινωνία της «Κ» με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Ελληνικός Χρυσός Κώστα Γεωργαντζή, επιβεβαιώθηκε το γεγονός πως δεν επετεύχθη καμία συμφωνία, αφήνοντας ανοικτό ωστόσο το ενδεχόμενο συνεργασίας.

«Από μας δεν υπάρχει τίποτα. Βεβαίως στα πλαίσια της επιχειρηματικής αλληλεγγύης, ειδικά με επιχειρήσεις του βορειοελλαδιτικού χώρου, συζητήσαμε , συζητούμε και θα συζητάμε πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργαντζής.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.