, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Σχεδιάζεται βελτίωση στον τρόπο ελέγχου των εισιτηρίων

Τη βελτίωση του τρόπου ελέγχου των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς εξετάζει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ανεξάρτητα από το χθεσινό περιστατικό με τοντραγικό θάνατο του 19χρονου, όπως δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η καινούρια πολιτική ηγεσία του υπουργείου ήδη πριν από έναν μήνα είχε ξεκινήσει την κουβέντα για το πώς μπορεί να βελτιωθεί ο τρόπος ελέγχου των εισιτηρίων και συγκεκριμένα πώς μπορεί να υπάρχει μια καλύτερη ενημέρωση των ελεγκτών

Όπως είπε, «η λογική είναι να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση, μαθήματα συμπεριφοράς, χωρίς να σημαίνει ότι είναι λάθος μέχρι σήμερα».

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του 19χρονου, επισήμανε πως «η καταρχήν εικόνα που υπάρχει είναι ότι ο οδηγός και ο ελεγκτής έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν και τίποτε παραπάνω» και πρόσθεσε πως «τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια ξεκάθαρη άποψη για το περιστατικό».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.