, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιος βουλευτής θα δώσει το παρών στα εγκαίνια των γραφείων του Λοβέρδου;

loverdos_987115691

Έντονη κινητικότητα έχει αναπτύξει τον τελευταίο καιρό ο Ανδρέας Λοβέρδος δημιουργώντας  «πονοκεφάλους» στην Χαριλάου Τρικούπη. Μάλιστα, με την κίνησή του να καταθέσει, μαζί με τον έτερο βουλευτή του κόμματός του Χρήστο Αηδόνη, τροπολογία για τους πλειστηριασμούς, φάνηκε να στρίμωξε άσχημα τον Ευάγγελο Βενιζέλο καθώς πολλοί ήταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δήλωσαν, τον προηγούμενο, καιρό ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν την άρση της αναστολής των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Η επόμενη κίνηση που ετοιμάζει ο πρόεδρος της «Συμφωνία για την Ελλάδα» προκειμένου να καταφέρει να αποκτήσει δυναμική το κόμμα του είναι τα προγραμματισμένα για την 3η Σεπτεμβρίου εγκαίνια των γραφείων του.

Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, το παρών, εκτός από πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ , πρόκειται να δώσει και ο ανεξάρτητος βουλευτής νομού ΣερρώνΜάρκος Μπόλαρης. Μάλιστα χθες, βρέθηκε με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Χρήστο Αηδόνη, πριν τη συζήτηση της τροπολογίας για τους πλειστηριασμούς, στο καφενείο της Βουλής συζητώντας μαζί τους για αρκετή ώρα.

Επιπλέον, ο Χρήστος Αηδόνης κατά την χθεσινή του ομιλία στη Βουλή έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τοποθέτηση του Μάρκου Μπόλαρη για τους πλειστηριασμούς.

Όπως όλα δείχνουν το «φλέρτ» καταλήγει σε «γάμο»…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.