, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ποιοι θα κοπούν από τη λίστα του Champions League

Ο Ολυμπιακός μέχρι το βράδυ καλείται να στείλει στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον ποιοι παίκτες ενδέχεται να μείνουν εκτός αυτής.

Το να έχεις ένα τόσο γεμάτο ρόστερ, όπως είναι το φετινό του Ολυμπιακού, οδηγεί σε δυσκολίες ακόμη και σε αυτές τις επιλογές. Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν μόλις 21 ποδοσφαιριστές για τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, λόγω της μη ύπαρξης γηγενών ποδοσφαιριστών στην ομάδα.

Αναλογιζόμενοι πως το ρόστερ του Ολυμπιακού αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως πρέπει να «κοπούν» επτά παίκτες. Τους δύο πρώτους μπορούμε να τους βρούμε σχετικά εύκολα, καθώς Κοντρέρας και Τζεμπούρ δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ.

Επίσης, αναμένεται να μείνει εκτός 21αδας και ο Ρόι Κάρολ, όπως και ο Τάσος Παπάζογλου, καθώς τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και στο κέντρο οι λύσεις είναι αρκετές. Μένουν όμως ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές και παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα είναι, αφού μπορεί να μείνει εκτός λίστας και ακόμα και παίκτης που ήρθε φέτος στον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.