, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στοιχεία – φωτιά για τη Χ.Α και τη δολοφονία Φύσσα στα χέρια του αντεισαγγελέα

Fyssas-1

Σημαντικά στοιχεία που αφορούν στην δράση της «Χρυσής Αυγής» εισέφερε, κατά πληρηφορίες, στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο, προστατευόμενος μάρτυρας ο οποίος κλήθηκε και κατέθεσε το απόγευμα στον αντεισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου κ. Χ. Βουρλιώτη.

Ο μάρτυρας, που φέρεται ως πρώην μέλος της Χ.Α και τελεί σε καθεστώς προστασίας, ολοκλήρωσε την κατάθεση του και αποχώρησε από το Ανώτατο Δικαστήριο κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας. Μάλιστα, έδωσε κατάθεση στον κ. Βουρλιώτη στον γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, η οποία ήταν παρούσα.

Οι πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο μάρτυρας αναφέρθηκε και στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Η κατάθεσή του αξιολογείται ως ιδιαίτερα σημαντική από τις εισαγγελικές αρχές, οι οποίες σύμφωνα με τις ίδιες πληρηφορίες βρίσκονται πολύ κοντά στο να λάβουν και καταθέσεις και από άλλα πρώην μέλη της Χ.Α.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσης του εν λόγω μάρτυρα, ο 4ος όροφος του Ανωτάτου Δικαστηρίου όπου βρίσκεται το γραφείο της κ. Γκουτζαμάνη είχε αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.