, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι έγινε στη δίκη Καμμένου vs Άδωνι για το… βαψομαλλιά!

kammenos_georgiadis

Σήμερα το πρωί εκδικάστηκε η αγωγή που είχε καταθέσει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Πάνος Καμμένος κατά του υπουργού Υγείας  Άδωνι Γεωργιάδη. Ο λόγος της αγωγής αφορούσε ένα σχόλιο του υπουργού Υγείας ότι ο Πάνος Καμμένος βάφει τα μαλλιά του.

Όπως πληροφορούμαστε, ο κ. Γεωργιάδης στην απολογία του προς την πρόεδρο του δικαστηρίου είπε ότι αφορμή για το σχόλιο του αυτό υπήρξε ο χαρακτηρισμός που του απεύθυνε ο κ. Καμμένος λέγοντας τον «εθνικό μ@λ@κ@».

Από την πλευρά του κ. Καμμένου την υπεράσπιση ανέλαβε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ,  Βασίλης Καπερνάρος και από την πλευρά του κ. Γεωργιάδη ο στενός του φίλος και συνεργάτης, Θανάσης  Πλεύρης.

Μάλιστα μάρτυρας κατηγορίας είχε κληθεί από τον κ. Καμμένο η βουλευτής Ραχήλ Μακρή. Η μαχητική βουλευτής πολλές φορές κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της στο δικαστήριο έφερε με τα επιχειρήματά της σε δύσκολη θέση τόσο τον συνήγορο του κ. Γεωργιάδη, όσο και τον ίδιο.

Μπορεί ο κ. Καμμένος να μην παραβρέθηκε στη δίκη, λόγω άλλων δικαστικών εκκρεμοτήτων, ωστόσο φαίνεται ότι επέλεξε άξιο αντικαταστάτη.

 Paraskhnio

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.