, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Νέα υπόθεση αρπαγής ανηλίκου στη …Μυτιλήνη!

katavlismos roma

Προβληματίζει τις αρχές η υπόθεση των Ρομά, που συνελήφθησαν σήμερα στη Μυτιλήνη για αρπαγή ενός ανήλικου αγοριού. Πρόκειται για ένα ζευγάρι 19 και 21 ετών καθώς και τη μητέρα του νεαρού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν πήγαν στο οικείο ληξιαρχείο για να δηλώσουν το παιδί. Ήταν η δεύτερη φορά, καθώς την πρώτη τους έλειπαν κάποια δικαιολογητικά. Και αυτή όμως τη φορά τους έλειπε ένα χαρτί. Το γεγονός κίνησε τις υποψίες των υπαλλήλων του ληξιαρχείου που ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί πήγαν στον καταυλισμό των Ρομά και συνέλαβαν τα τρία άτομα.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συλληφθέντες υποστήριξαν ότι είχαν πάει τον Ιούλιο στο νοσοκομείο προκειμένου ο 21χρονος να υποβληθεί σε εξετάσεις για έλεγχο γονιμότητας καθώς όπως είπε δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Εκεί , σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να υποστήριξαν, συνάντησαν μια αθίγγανη η οποία τους έδωσε το αγοράκι επειδή η ίδια είχε πολλά παιδιά.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει κατασχέσει και ένα βιβλιάριο υγείας που εξετάζεται εάν είναι πλαστό.

 

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.