, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνάντηση Σαμαρά με Βενιζέλου με φόντο τις αλλαγές στα ακίνητα

samaras_venizelos_aftodioikisi2

Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα ανάμεσα στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει των διαβουλεύσεων που θα έχει η κυβέρνηση με τους εκπροσώπους της τρόικας, οι οποίοι επιστρέφουν στην Αθήνα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή στο νέο γύρο των διαβουλεύσεων με την τρόικα, που αρχίζει συγκεκριμένα τη Δευτέρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, σχετικά με το γιατί έκανε πίσω στο φόρο για τα αγροτεμάχια, αποθηκευτικά μηχανήματα, θερμοκήπια και τις στάνες, ενώ αναχώρησε για το γραφείο του πεζός.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τα ακίνητα, είπε: «Η προσπάθεια για βελτιώσεις είναι συνεχής».

Αναφερόμενους σε βουλευτές του κυβερνητικού σχηματισμού, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ακόμα ότι το κάνουν αυτό γιατί έρχονται σε επαφή με την κοινωνία.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται τώρα στη συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, και ο Χρ. Σταϊκούρας με την Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ.

Συνέχεια στο paraskhnio.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.