, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Παρέλυσε η Αθήνα από την κακοκαιρία

PLIMIRAΣοβαρά, κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Στην Αθήνα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμής τουλάχιστον 100 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια και παροχή βοήθειας σε οχήματα, ενώ αυτή την ώρα επιχειρούν 20 συνεργεία.

Στις 20:30 διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Φυλής στο Καματερό λόγω καθίζησης του οδοστρώματος, στο τμήμα μεταξύ των οδών Γούναρη και Καματερού.

Μάλιστα, λόγω της καταιγίδας, οι κεντρικοί δρόμοι του Καματερού έχουν μετατραπεί σε χειμάρρους, ενώ η Πυροσβεστική προσπαθεί να αντλήσει τα νερά που έχουν πλημμυρίσει καταστήματα και σπίτια.

Πάντως, η κίνηση των οχημάτων έχει αποκατασταθεί και στα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς από το ύψος της Π. Ράλλη έως τη Χαμοστέρνας, όπως και στη Λ. Κηφισού στο ύψος της Ιεράς Οδού. Επίσης, αποκαταστάθηκε και η κυκλοφορία των οχημάτων στην υπόγεια γέφυρα της Λ. Συγγρού στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου.

Νωρίτερα, στην Παραλιακή, στο δρόμο προς Πειραιά, στις Τζιτζιφιές, έπεσε ένας φοίνικας στο οδόστρωμα προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν και στην Καβάλας, προς τον Κηφισό.

protothema.gr

#Tags: Αθήνα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.