, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι “χαλάει” την Τζέσυ Παπουτσή με τους νέους ηθοποιούς;

3BDF8D9FE69163B99A8DB899E0726747Η προσωπική της ζωή, η σχέση της με τον γιο της, αλλά και η θεατρική παράσταση «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», στην οποία πρωταγωνιστεί ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης η Τζέσυ Παπουτσή στην εκπομπή «Πρωινό Mou».

«Αυτό που με “χαλάει” στους νέους ηθοποιούς είναι ότι οι πιο πολλοί δεν ξέρουν για ποιο λόγο κάνουν αυτή τη δουλειά. Τη δουλειά μου την αγαπώ τόσο πολύ που είναι λες και τέλειωσα τη σχολή χθες το βράδυ, ενώ έχουν περάσει 40 χρόνια. Αυτή τη δουλειά την κάνεις μόνο από αγάπη. Τα νέα παιδιά βλέπουν τα περιοδικά και τα “γκλάμουρ” και νομίζουν ότι είναι αυτή η δουλειά. Η δουλειά, όμως, είναι πολύ δύσκολη», σχολίασε η ηθοποιός για τη νέα γενιά των ηθοποιών και συνέχισε: «Για μένα αυτό δεν είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Ας πούμε, δεν έχω κάνει ποτέ εξώφυλλο στη ζωή μου».

Όσο για το σε ποια τηλεοπτική της δουλειά έχει περάσει καλύτερα, η Τζέσυ Παπουτσή αποκάλυψε: «Πέρασα πολύ ωραία στους “Σταύλους της Εριέτας Ζαΐμη”. Ήταν θεϊκά, δεν το αλλάζω με τίποτα για πάρα πολλούς λόγους».

protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.