, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης παρουσιάζει το νέο του δίσκο στη Θεσσαλονίκη

spanoudakis

Τον νέο του δίσκο, με τίτλο «Χαίρε θάλασσά μου», θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, μετά την επιτυχία της συναυλίας του στο Ηρώδειο το καλοκαίρι, ο Σταμάτης Σπανουδάκης. Η παρουσίαση θα γίνει σε συναυλία στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

«Είναι μουσική και στίχοι για την Παναγία αλλά πλάι Της, “κρυμμένο μυστικό”, υπάρχει και ελπίζει και η Ελλάδα, του χτες και του σήμερα. Σ’ αυτές τις δύο “γυναίκες”, λοιπόν, της ζωής μου, αφιερώνω αυτόν το δίσκο και αυτές τις βραδιές» αναφέρει ο γνωστός δημιουργός, που θα κλείσει τη συναυλία του με παλαιότερες αγαπημένες μουσικές στιγμές του.

Στη συναυλία, μαζί τον Σταμάτη Σπανουδάκη, θα εμφανιστούν οι Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης (βιολί), Δημήτρης Γιαννακάκης (πλήκτρα), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσσο), Πάνος Κατσικιώτης (κρουστά) και Στέφανος Λαρεντζάκης (κρουστά), η 14μελής ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», και ο Σπύρος Λάμπρου με την Παιδική και τη Μικτή Χορωδία του.

Τμήμα των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα δοθεί στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη», που ιδρύθηκε το 1963 και φιλοξενεί, ανατρέφει και μορφώνει κορίτσια ηλικίας από λίγων μηνών έως 18 ετών, ορφανά ή προερχόμενα από διαλυμένες οικογένειες. Στα 50 χρόνια λειτουργίας του ιδρύματος εκατοντάδες κορίτσια, που θα είχαν καταλήξει λόγω των κακών οικογενειακών συνθηκών τους στο δρόμο και την κάθε είδους εκμετάλλευση, μεγάλωσαν με ασφάλεια στην Εστία.

Πληροφορίες

Εισιτήρια για τη συναυλία προπωλούνται στα καταστήματα Ianos και Public, στο ticketservices.gr και το 210 7234567. Την ημέρα της συναυλίας θα πωλούνται εισιτήρια στο «Ι. Βελλίδης» από τις 10 π.μ.. Τιμές εισιτηρίων: 22 ευρώ, φοιτητικό – ΑΜΕΑ 15 ευρώ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.