, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Συνελήφθη ο ληστής που σκότωσε ηλικιωμένο

lhsteia-spiti1

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης υπόθεση ληστείας, που έγινε στην περιοχή του Δενδροποτάμου και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 79χρονου.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 58χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ληστεία, ενώ συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης για ληστεία που έλαβε χώρα προ δύο μηνών περίπου, σε βάρος του ίδιου ηλικιωμένου, για την οποία είχε συλληφθεί και 30χρονος συνεργός του.

Ειδικότερα, ο 58χρονος βραδινές ώρες στις 20/11 εισήλθε με έτερο συνεργό του, σε μονοκατοικία στην περιοχή του Δενδροποτάμου, όπου διέμενε ο ηλικιωμένος και αφού χρησιμοποίησαν σωματική βία σε βάρος του, στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού.

Ο 79χρονος, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του, εντοπίσθηκε από οικείο του πρόσωπο, πρωινές ώρες την άλλη μέρα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, φέροντας κακώσεις στο κεφάλι και στα άνω και κάτω άκρα, ενώ δυο μέρες μετά κατέληξε, συνεπεία των τραυμάτων του.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες ταυτοποίησης του έτερου συνεργού του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.