, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η… παραγγελιά του έκπτωτου (video)

psomiadis-astynomiko-megaro

του Αλέξη Αλεξιάδη

Με μια “παραγγελία” στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια και μια πρόταση προς τον συγγραφέα Βασίλη Βασιλικό, ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε αισθητή και πάλι την παρουσία του. Παρακολουθώντας την εκδήλωση της Λέσχης Αστυνομικών, με την παρουσίαση του βιβλίου “Ζ” του Βασίλη Βασιλικού, στην οποία συμμετείχε και ο κ. Δένδιας, ο  Παναγιώτης Ψωμιάδης, “παρήγγειλε” από τον υπουργό, ο επόμενος αρχηγός της Αστυνομίας να είναι Μακεδόνας, ή Βορειολλαδίτης. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση χειροκρότησαν, όμως ο κ. Ψωμιάδης τους σταμάτησε.

Αμέσως μετά, αναρωτήθηκε γιατί στην Ελλάδα να είναι ο κόσμος διχασμένος σε αριστερούς και δεξιούς και κάλεσε τον κ. Βασιλικό να μπει μπροστά, ως προσωπικότητα και να καλέσει τους πολιτικούς αρχηγούς να πάνε ενωμένοι και να διεκδικήσουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στην παρατήρηση του κ. Βασιλικού ότι έθιξε ένα μεγάλο θέμα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απάντησε… “οι μεγάλοι, μεγάλα βάζουν…” και ο κόσμος ξέσπασε σε γέλια και σχόλια.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.