, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πως να αυξήσεις τις αντοχές σου στο σεξ!

Tα πράγματα είναι πιο απλά, αρκεί να ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές και θα δεις πόσο εύκολα θα τελειοποιήσεις τις επιδόσεις σου.

Αν θες να σταματήσεις λοιπόν, τα 100αρια και να πάς για αγώνες αντοχής, να τι πρέπει να κάνεις.

1. Τρώγε καλά και υγιεινά

Ένα από τα μυστικά μιας υγιούς στύσης είναι η υγιεινή διατροφή. Δεν θες να σε βαραίνουν βαριά φαγητά ή δύσκολα στην πέψη γεύματα ειδικά αν ξέρεις ότι πρόκειται να έχεις σύντομα επαφές «στενού τύπου» με το ταίρι σου.

2. Βρες την κατάλληλη στάση

Το να βρεις την κατάλληλη στάση μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην μεγιστοποίηση της διάρκειας στύσης σου.

3. Χαλάρωσε τα νεύρα σου

Όσο πιο χαλαρός και άνετος είσαι την στιγμή της συνεύρεσης, τόσο πιο στιβαρός και άκαμπτος θα είναι ο φίλος σου.

4. Μείωσε την ευαισθησία σου για να πας μακρύτερα

Ο κλασικός τρόπος να γίνει αυτό, είναι να φορέσεις προφυλακτικό, το οποίο παρατείνει την απόλαυση. Αν δεν φοράς προφυλακτικό με την σύντροφό σου, μπορείς να εστιάσεις σε άλλα πράγματα. Περιοδικά, απομακρύνσου εγκεφαλικά από την πράξη, αν νιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχο. Το μυστικό είναι να αποσπάς την προσοχή σου ώστε να αποφύγεις πρόωρα αποτελέσματα.

5. Δοκίμασε μια συσκευή

Τα περισσότερα μηχανήματα επιμήκυνσης του πέους είναι αρκετά επίπονα, τρομακτικά και αναποτελεσματικά. Αλλά υπάρχουν κάποια που χαρίζουν μαγικά αποτελέσματα. Το καλύτερο εξ’ αυτών είναι το δαχτυλίδι πέους. Αυτό είναι ένας μικρός δονητής που τοποθετείς στην βάση του πέους ώστε να παγιδεύει την πίεση του αίματος μέσα του, σαν κάποιο είδος δεσίματος μπαλονιού. Αυτό δεν θα μεγαλώσει μεν, τις διαστάσεις του «φίλου» μας, αλλά μπορεί να χαρίσει σκληρότητα.
6. Μείωσε την αγωγή που ακολουθείς.

Τα φάρμακα από παθήσεις όπως κατάθλιψη, αγοραφοβία, άγχος και άλλα είναι οι πιο συνήθεις ύποπτοι για τέτοιου είδους προβλήματα. Αυτά τα φάρμακα “δολοφονούν” την στύση. Αν ακολουθείς αγωγή, σιγουρέψου ότι δεν παίρνεις παραπάνω από τις κανονικές δόσεις αλλιώς πες αντίο στην σεξουαλική σου ζωή.

7. Κράτα δυνάμεις

Μην κουράζεις τον εαυτό σου. Αν είσαι συνέχεια στο τρέξιμο, η στύση σου μοιάζει με… ζαχαρωτό. Μάθε τα όριά σου.

8. Γυμνάσου

Οι ασκήσεις δύναμης αλλά και οι κοιλιακοί θα βοηθήσουν τους μυς σου να υποστηρίξουν και να διατηρήσουν μια στύση. Επιπλέον, αν έχεις μεγάλη κοιλιά αυτό τείνει να κάνει τον αγαπημένο σου φίλο μικρό. Αν όμως διατηρείς την φόρμα σου και το σώμα σου γυμνασμένο, αυτό όχι μόνο σου χαρίζει αυτοπεποίθηση αλλά και σεξουαλική ορμή που δεν φαντάζεσαι. Όσο για το μέγεθος, μερικές ασκήσεις Kegel λένε πως δεν κάνουν θαύματα, αλλά βοηθούν σημαντικά.

9. Μην καπνίζεις. Μην πίνεις.

Τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια, δεν βοηθούν στην καλή κυκλοφορία αίματος. Και όταν αυτή πέφτει, πέφτουν και άλλα πράγματα. Οπότε, προσπάθησε να μειώσεις τις ποσότητες. Μην αφήσεις τελείως τις απολαύσεις σου, απλά μείωσε τις καταχρήσεις.

10. Σταμάτα να αυνανίζεσαι τόσο συχνά

Προσπάθησε να κάνεις λίγο οικονομία.. Αν θες να κρατήσεις την αγαπημένη σου, αποχωρίσου για λίγο την παλάμη σου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.