, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσει…»

pasok-thema

του  Βαγγέλη Στολάκη

Την πεποίθηση πως η άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας μπορεί να οδηγήσει και σε σύγκρουση ηγεσιών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση εκφράζει στη web tv του karfitsa.gr ο γραμματέας της Περιφερειακής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία. Ο Χρόνης Μακρίδης επιμένει ότι η άρση των πλειστηριασμών είναι «κόκκινη γραμμή» της Χαριλάου Τρικούπη και συμπληρώνει πως «αν μπει επιμόνως από τον κ. Σαμαρά εμείς δεν θα το ψηφίσουμε».

Ο ίδιος αναλύει επίσης την πολιτική και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο χώρας αλλά και ειδικότερα στην Κεντρική Μακεδονία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Τέλος, σχολιάζει τα εσωτερικά ζητήματα που έχουν προκύψει στο ΠΑΣΟΚ μετά και την επιστολή των έντεκα μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που ζητούν σύγκλιση του οργάνου και μιλά για την αμφισβήτηση ορισμένων απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

#Tags: ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.