, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο μεγαλύτερος κουραμπιές…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τον μεγαλύτερο κουραμπιέ του κόσμου, που θα διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει και να γευτεί το κοινό την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 12:30 μ.μ. στο πάρκο του Αστερόκοσμου.

Το χριστουγεννιάτικο γλυκό, που θα περιμένει τον κόσμο στον υπαίθριο χώρο του Περιπτέρου 15 (αερογέφυρα), στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα εντυπωσιάσει με τις διαστάσεις του, καθώς θα έχει μήκος περίπου 3,5 μέτρα και βάρος άνω των 200 κιλών.

Σε μια προσπάθεια να συνδέσει την ελληνική γαστρονομική παράδοση με το εορταστικό κλίμα των ημερών, η ΔΕΘ-Helexpo, σε συνεργασία με τον αρχιζαχαροπλάστη κ. Άγγελο Υποκαμισά, μέλος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος,  και την υποστήριξη των χορηγών των μηχανημάτων και των πρώτων υλών για την παρασκευή του υπερμεγέθους κουραμπιέ, προσκαλεί τους επισκέπτες και φίλους του Αστερόκοσμου σε μια μοναδική εμπειρία και τους δίνει την ευκαιρία να γευτούν τον χριστουγεννιάτικο κουραμπιέ μέχρι να… χορτάσουν.

 

#Tags: ΔΕΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.