, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η απάντηση Μεϊμαράκη στην επιστολή Τσίπρα

Εύλογο χαρακτηρίζεται από τον Πρόεδρο της Βουλης Β. Μεϊμαράκη το αίτημα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα στην συνάντηση με τους συνεισηγητές της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το ρόλο της τρόικας να συμμετέχουν όλα τα μέλη των αρμόδιων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και όχι μόνο τα Προεδρεία.

Σύμφωνα με την απάντηση του Προέδρου της Βουλής το αίτημα έχει ήδη συζητηθεί με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ότμαρ Κάρας και Λεμ Χοάνγκ Νγκοκ, θα συναντηθούν στις 9 Ιανουαρίου με το Προεδρείο της Βουλής, καθώς και με τους Προέδρους και Αντιπροέδρους των Διαρκών Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Βουλής έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος  Μεϊμαράκης έλαβε την επιστολή του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα με το εύλογο αίτημα το οποίο έχει ήδη συζητηθεί με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα προσδιοριστεί από κοινού η διαδικασία της συνάντησης, ώστε να απαντηθούν ουσιαστικά όλα τα ερωτήματα τα οποία υπάρχουν και θέτουν οι Έλληνες πολίτες».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.