, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αύριο η δίκη του Μιχάλη Λιάπη

Αύριο, Δευτέρα, εκδικάζεται η υπόθεση για τις πλαστές πινακίδες και το ανασφάλιστο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, έπειτα από την αναβολή που έλαβε από το Β’ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Επιστρέφοντας την περασμένη Πέμπτη από το ταξίδι του στη Μαλαισία, ο πρώην υπουργός, κάνοντας σχετικό νεύμα στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, άφησε να εννοηθεί ότι «θα τα πούμε τη Δευτέρα» για να δηλώσει λίγο αργότερα πως το ταξίδι του δεν ήταν ταξίδι αναψυχής αλλά εκτόνωσης. «Ήθελα να ησυχάσω από το δράμα μου και να ηρεμήσω από τα φώτα της δημοσιότητας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιάπης.

«Πρέπει να σας πω ότι ήταν ένα πολύ κουραστικό ταξίδι για μένα. Πήγα να ησυχάσω και εσείς δεν με αφήσατε» πρόσθεσε λίγο αργότερα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα παραστεί αυτοπροσώπως στο δικαστήριο, πλην όμως ήδη έχει γίνει στόχος και αντικείμενο χλευασμού, τόσο από πρώην συναδέλφους του βουλευτές, όσο και από απλούς πολίτες στα social media.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.