, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διπλό χτύπημα Apple με iPhone 6 και iPad-Pro

176fc8920c93fbd45b4b59261d5f5ddf_LΣύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το αμερικάνικο εξειδικευμένο site τεχνολογίας BGR. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η οθόνη του i-Phone 6 θα είναι μεγέθους 5 ιντσών καθώς η Apple επιχειρεί να χτυπήσει τη Samsung η οποία έχει σαφή υπεροχή στις συσκευές μεγάλης οθόνης. Είναι πάντως η πρώτη φορά που η Apple δεν θα κινηθεί να δημιουργήσει νέα αγορά αλλά να παρακολουθήσει τον ανταγωνισμό. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και δεύτερη έκδοση με μεγαλύτερη οθόνη από αυτή των 5 ιντσών.
Το νέο i-Phone αναμένεται να χρησιμοποιεί επεξεργαστή 20nm που κατασκευάζεται από την Taiwan Semiconductor Manufacturing Company .
Παράλληλα η Apple θα κυκλοφορήσει ένα νέο tablet με οθόνη 12,9 – ιντσών, το ” iPad Pro” που θα στοχεύει κυρίως προς τις αγορές της Βόρειας Αμερικής . Η διάθεση του νέου iPad αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2014.

fpress.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.