, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

O "παπάς" της Βουλής, η Διαμαντοπούλου και το "φλουρί" του Καράογλου

Thessaloniki3Στην Αυστρία με τη σύντροφό του, ξανθιά και κατά πολλά χρόνια νεότερή του πέρασε τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Ο ίδιος προτίμησε να αλλάξει το χρόνο στο εξωτερικό από το να βρεθεί στο μεγάλο πάρτι που στήθηκε στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης με αφορμή την ανάδειξη της πόλης ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014.
Αληθεύει πως στελέχη του ΠΑΣΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα, γνωστοί «πράσινοι» παράγοντες στο πανελλήνιο πραγματοποιούν συναντήσεις με αυτοδιοικητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών του προσεχούς Μαΐου;
Στον διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Αιγαίου, Πλοίαρχο Χρήστο Παυλούδη «έπεσε» το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που κόπηκε στο Διοικητήριο την πρώτη ημέρα του καινούριου χρόνου από τον υπουργό Θεόδωρο Καράογλου. Σημαντική λεπτομέρεια! Κανένας βουλευτής, ούτε και από αυτούς της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν το παρών! Φαίνεται το ξενύχτησαν το προηγούμενο βράδυ!
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον «μπέρδεψε» την Πρωτοχρονιά με τα… καρναβάλια. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος ντυμένος… παπάς τέλεσε την «κηδεία» της οικονομικής κρίσης στην παρέλαση του Άργους Ορεστικού που πραγματοποιήθηκε ανήμερα της πρώτης του μήνα! «Κηδεύουμε την κρίση. Ετών 5» έγραφε το… αντιμνημονιακό άρμα στο οποίο συμμετείχε ο βουλευτής Καστοριάς. Την είδηση αναπαρήγαγε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και η συνάδελφός του από την Α’ Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου με τα… like να πηγαίνουν… «σύννεφο»!
Κάτι… ετοιμάζει ο αναπληρωτής δημάρχου Κωνσταντίνος Ζέρβας με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο! Όπως μαθαίνουμε η συνεργασία των δυο τους δεν σχετίζεται με ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά με αυτά της Κρατικής Ορχήστρας! Τα χέρια έχουν δοθεί, μένουν να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις. Υπενθυμίζεται πως την αρχή την είχε κάνει ένας άλλος ο αντιδήμαρχος, ο Θανάσης Παππάς της Καθαριότητας, ο οποίος ζήτησε από τον Παναγιώτατο βοήθεια για την ενίσχυση του τομέα της ανακύκλωσης.
Η Άννα Διαμαντοπούλου ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κάνει κόμμα γιατί όπως λέει η δημιουργία νέων κομμάτων εξυπηρετεί προσωπικά. Συμφέροντα αυτών που τα φτιάχνουν! Μεταξύ άλλων η Κοζανίτισσα πρώην υπουργός ζητά αξιοκρατία και διαφάνεια και υπό αυτούς τους όρους θα συμμετείχε σε μια τέτοια προσπάθεια.
Β. Στολ. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.